Garanti for tilfredshed

MR Planteservice yder garanti på såvel planter, krukker og andet tilbehør, der indgår i udførte anlæg og miljøer.

Uforpligtende møde

Hvis du ønsker at blive kontaktet for et uforpligende møde tryk på nedenstående link:

Kontakt

 

 

Om MR Planteservice

A Laptop ComputerMichael Ringnér blev uddannet gartneri 1984 og har 12 ås erfaringr som gartner ved Statsministerens embedsbolig i Marienborg. Der fik jeg en god eraring i både anlæg og pasnings af granve miljøet. Og det var ikke kun den meget store have, men også selve boligen, der jævnligt skulle forsynes med friske blomster og hvor de grønne planter skulle passes, siger Michael Ringnér i et interview i Lokalavisen Køge.

Mange større virksomheder lægger i dag vækt på et grønt miljø - både inde og ude. Og det er netop det, der er min ekspertive, siger indehaveren Michael Ringnér.
Vi leverer pakkeløsninger i et totalkoncept. Og det er ikke kun indretning og anlæggelse af grønne miljøer. Det er også pasning. Og så er konceptet selvfølgelig ledsaget af en plantegaranti, hvis man også laver en service og vedligeholdelsesaftale.

Senere har han arbejdet i seks år som indretnings- og salgskonsulent med fokus netop på grønne miljøer.
Michael Ringnér har som målgruppen større og mellemstore virksomheder. Når vi har lagt at lægge hovedvægten på større virksomheder, hænger det sammen med, at her er opgaven af en tilpas størrelse, der også giver mulighed for flere kreative løsninger, der kan skabet netop det miljø, virksomheden ønsker, men mindre virksomheder er også velkomne. Det handler jo også meget det image, virksomheden gerne vil skabe om sig selv. Og derfor er udfordringerne her tilpas store til, at der også er plads til netop de kreative løsninger, der kan skabe imaget.

"Det har givet mig både gode idéer og en solid erfaring, som jeg nu bygger videre på"
Michael Ringnér.


This Website created by IN Sense